Home > Meezeilen

Meezeilen in Griekenland, Kroatië en de Caribbean: Ga mee op zeilvakantie!

De meezeilvakanties van Berend Botje zijn al jaren een begrip. Berend Botje was ruim 30 jaar geleden één van de eerste reisorganisaties gespecialiseerd in zeilvakanties die meezeil tochten organiseerde.

Wij organseren meezeilvakanties in de Caribbean en Middellandse Zee. Je kunt kiezen uit Martinique, Griekenland (Athene en Levkas) en Kroatië.

Als meezeiler kom je lekker ontspannen aan op de bestemming. Je wordt op de boot ontvangen door één van onze ervaren schippers. Op de eerste middag/avond maak je kennis met je medepassagiers van deze zeilvakantie.

De 8 of 15 daagse zeiltocht brengt jullie langs leuke baaitjes, gezellige restaurants, interessante plekken en relaxte plaatsjes.

Schippers

Onze schippers zijn ervaren en enthousiaste zeilers en houden van gezelligheid en zijn graag actief in de weer met mensen.

Zeilervaring is niet nodig

Je hebt voor deze zeilvakanties geen zeilervaring nodig, we vinden het wel leuk als onze meezeilers belangstelling hebben voor het zeilen maar als je gewoon op het dek of strand wilt relaxen is dat uiteraard oké; je hebt tenslotte een vakantie geboekt.

Onze deelnemers die mee zeilen

Gemiddeld gaat zo'n 80% van de deelnemers solo mee, anderen als stel of als vrienden. Allemaal hebben ze zin in avontuur, zon, zee en gezelligheid.  Leuke mensen ontmoeten, lekker sportief in de weer met zeilen, snorkelen; kortom een echte Berend Botje zeilvakantie.

Menig deelnemer en enthousiast geworden zeiler gaat nog een keer met ons mee.

Flexibel en vrijheid

We slapen aan boord, we hebben er onze muziek, koude drankjes, toilet, douche; alles om lekker onafhankelijk op vakantie te zijn.'s Morgens bepalen we met z'n allen de route, we varen met ons eigen zeiljacht dus kunnen zelf het tempo, de stops onderweg en de prachtige snorkelbaai of gezellige terras bepalen.

Boek nu je meezeilvakantie met Berend Botje!

Aanbiedingen

Aanbiedingen meezeilen

- Athene
- Levkas
- Sukosan
- Martinique

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.