Zeilvakantie rond de Seychellen

Zeiljacht huren op de Seychellen: bareboat zeilen of zelfstandig zeilen

Reuzenschildpadden, kokospalmen en witte stranden midden in de Indische Oceaan. Deze archipel van betoverende eilanden met curieuze namen als Happiness, Silhouette, Arid en Curieuse zijn nog niet lang toegankelijk voor de zeiler. Meerdere eilanden vallen onder natuurbeschermingsprogramma's als World Heritage Site en de Royal Society for Nature Conservation. Creoolse dorpjes, tropische begroeiing, roze granietrotsen en fantastische onderwaterwereld vormen een paradijslijk decor voor een perfecte zeilvakantie.

Zeilomstandigheden.

De zeilomstandigheden zijn er het hele jaar ideaal. Er komen geen cyclonen voor. Het begin van het droge seizoen valt in april. Van mei tot october waait de zuidoost passaat. In november, de monsoonperiode, neemt de luchtvochtigheid toe en draait de wind naar het noorwesten. Semi-equatoriaal klimaat met teperaturen tussen 25 tot 32 graden het hele jaar door. Van december tot maart soms korte regenbuitjes.

Boek nu uw jacht op de Seychellen

 

Daar willen wij zeilen, nieuwe kusten en prachtige baaien ontdekken, kunt u ons een goed zeiljacht aanbieden?
Uw aanvraag

Aanbieding meezeilen en zeilcursus

Lees verder...

Aanbieding 2

Aanbieding jachthuur en flottielje

   Lees verder...

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.