Home > Zeiljacht huren > Griekenland

Zeilen in Griekenland

Zeiljacht huren in Griekenland; bareboat en flottieljezeilen

Griekenland is al van oudsher één van de mooiste zeilgebieden ter wereld. Eilanden met een enorme historie, gezellige taverna's, prachtige baaien, interessante en lieve mensen en... een heerlijk klimaat.

Meerdere vertrekhavens

Berend Botje heeft in de griekse wateren meerdere havens.

Vanuit Athene, Corfu en vanuit Levkas organiseren wij met onze eigen boten flottieljes en meezeilvakanties. Bareboat varen kan vanuit deze haven maar is ook mogelijk vanuit Rhodos en Kos.

 

Flottielje zeilen

Flottielje varen is een gezellige manier om samen met anderen vakantie te vieren. In de zomermaanden bestaat een flottielje veelal uit een groepje boten met kinderen, buiten de schoolvakanties kiezen ook mensen zonder kinderen vaak voor een flottielje voor de saamhorigheid.

De flottieljeschippers helpen indien gewenst hier en daar een handje met ankeren, aanleggen en geven 's morgens voor het uitvaren tips voor leuke excursies en mooie ankerplekken voor de lunch. Alle boten varen daarna op eigen gelegenheid naar de volgende haven. Sta er niet van te kijken als je als ouders in één keer zonder kinderen zit; dan zijn ze namelijk opgestapt bij hun nieuwe vrienden voor de tocht naar de volgende zwemplek.

Eet smakelijk!

Vergeet overigens niet je woordenboek mee te nemen, in sommige kleine baaitjes staat een restaurantje, echter veelal zonder menukaart maar wel met een vitrine vol met verse vis. Uitkiezen, wijntje bestellen en lekker ontspannen gaan zitten totdat de kok het eten opdient. Eet smakelijk!

Waar zeilen in Griekenland?

Griekenland biedt met zijn duizenden eilanden een prachtig gebied, voor ieder wat wils.

De eerste keer

Gaan jullie voor het eerst in het buitenland zeilen en vaar je met jonge kinderen; dan raden wij de Ionische Zee (Corfu en Levkas) en de Saronische Golf (onder Athene) aan.

Deze zeilgebieden liggen relatief beschut en zijn daardoor lekker relaxt te bevaren.

Bij meer zeilervaring

Zijn jullie wat gevorderder dan wachten de Cycladen en de Dodecanesse op jullie.

Waar je ook vaart in dit prachtige land, wees welkom!

Boek nu je zeiljacht (bareboat of flottielje) in Griekenland

Aanbiedingen

Jachthuur Griekenland

- Athene
- Levkas
- Corfu

 


Alle bestemmingen

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.