Home > Zeiljacht huren

Wereldwijd een zeiljacht huren!

Een passie voor zeilen?

Berend Botje organiseert al sinds 1987 de mooiste zeilvakanties in de meest interessante gebieden. Van de Griekse eilanden, Kroatië via de westelijke Middellandse Zee tot de Caribbean en zelfs in de Pacific. We zijn er geweest, we weten wat je er kunt.

Van zeilers voor zeilers

Omdat we allemaal zelf ook zeilers zijn weten we wat voor jullie belangrijk is. Een gezellige gezinsvakantie, een avontuurlijke, relaxte vakantie met vrienden. We weten het.

Kwaliteit en service

Door zeer nauw samen te werken met de beste verhuurders en optimaal gebruik te maken van onze eigen boten bieden we een ongeëvenaard kwaliteitsproduct.

Met onze 24/7 service zijn we altijd bereikbaar voor ondersteuning. Op de grote lokaties in de Middellandse Zee en de Caribbean zijn onze eigen medewerkers aanwezig.

Welke zeil-ervaring is nodig?

We zien het als onze taak jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen, Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen met het kiezen van de juiste boot, de geschikte gebieden en de beste tijd voor die gebieden.

Kort samengevat:

De Griekse Ionische Eilanden, Turkse zuidkust, Kroatië en de British Virgin Islands in de Caribbean lenen zich uitstekend voor een kennismaking met zeilen buiten Nederland en het zeilen met jonge kinderen.

De wat ervarener zeilers en gezinnen met wat oudere kinderen voelen zich goed thuis in o.a. Turkije, Spanje, Italië, Griekse Saronische Golf, Cycladen, St. Maarten, Martinique, Grenadines, Tahiti, Thailand, Maleisië en Australië.

Maar vergeet ook West Europa niet. De Engelse zuidkust, kanaaleilanden en de oostzee bieden prachtige zeil lokaties.

Onze bestemmingen:

 

 

 

 

 

 

Daar willen wij zeilen, nieuwe kusten en prachtige baaien ontdekken, kunt u ons een goed zeiljacht aanbieden?
Uw aanvraag

Aanbieding meezeilen en zeilcursus

Lees verder...

Aanbieding 2

Aanbieding jachthuur en flottielje

   Lees verder...

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.