Zeilvakantie Spanje

Privacy Policy

Vind de beste deals

Berend Botje Yachting hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens. Dit privacy beleid is mede van toepassing op Amorgos Zeilvakanties.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wanneer je gegevens aan Berend Botje Yachting verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder de naam van Amorgos B.V.. Je kunt deze inzien via www.cbpweb.nl

Invullen van persoonsgegevens

Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of je in de toekomst over reisproducten te informeren. Tijdens het boekingsproces word je gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Berend Botje Yachting verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens

Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie. Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je dit doen bij info@berendbotje.com.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun je deze richten aan: info@berendbotje.com.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

Laatste wijziging: 17-3-2016

Berend Botje Yachting

  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Eenvoudig zoeken van zeiljachten
  • Kosten snel op een rij
  • Overzichtelijk vergelijken
  • Verschillende routevoorbeelden
  • Vele bestemmingen
  • Tegen de scherpste prijzen

Waar wil je zeilen?

Stuk voor stuk geweldige bestemmingen. Welke kies jij?

Griekenland
Griekenland

Griekenland

448 zeiljachten

Lees meer
Zeilen vanuit Split
Kroatië

Split - Kroatië

27 zeiljachten

Lees meer
Zeilen vanuit Skiathos
Griekenland

Skiathos - Griekenland

16 zeiljachten

Lees meer
Zeilen in Spanje
Spanje

Spanje

21 zeiljachten

Lees meer
Zeilen vanuit Corfu
Griekenland

Corfu - Griekenland

42 zeiljachten

Lees meer
Pula marina
Kroatië

Pula - Kroatië

20 Zeiljachten

Lees meer
Zeilen vanuit Athene
Griekenland

Athene (Kalamaki) - Griekenland

176 zeiljachten

Lees meer
Zeilen vanuit Portisco Sardinië
Italië

Sardinia Portisco - Italië

15 zeiljachten

Lees meer
Lefkas
Griekenland

Lefkas - Griekenland

81 zeiljachten

Lees meer
Martinique Le Marin
Martinique

Martinique / Le Marin - Martinique

25 zeiljachten

Lees meer
Portoferraio op Elba
Italië

Elba - Portoferraio - Italië

9 Zeiljachten

Lees meer
Eiland Krk
Kroatië

Krk / Punat - Kroatië

22 zeiljachten

Lees meer
Zeilen vanuit Sibenik
Kroatië

Sibenik - Kroatië

57 zeiljachten

Lees meer
Zeilen in Italië
Italië

Italië

63 Zeiljachten

Lees meer
Lavrion
Griekenland

Lavrion - Griekenland

26 zeiljachten

Lees meer
Zeilen vanuit Martinique Caribbean
Martinique

Martinique

34 zeiljachten

Lees meer
Zeilen bij de Ballearen
Spanje

Palma de Mallorca - Spanje

14 Zeiljachten

Lees meer
voor anker in Kroatië
Kroatië

Sukosan - Kroatië

17 Zeiljachten

Lees meer
Kroatië
Kroatië

Kroatië

251 zeiljachten 

Lees meer

Waar wil je zeilen?

Stuk voor stuk geweldige bestemmingen. Welke kies jij?

  • Griekenland
    Griekenland

    Griekenland

    448 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen vanuit Split
    Kroatië

    Split - Kroatië

    27 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen vanuit Skiathos
    Griekenland

    Skiathos - Griekenland

    16 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen in Spanje
    Spanje

    Spanje

    21 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen vanuit Corfu
    Griekenland

    Corfu - Griekenland

    42 zeiljachten

    Lees meer
  • Pula marina
    Kroatië

    Pula - Kroatië

    20 Zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen vanuit Athene
    Griekenland

    Athene (Kalamaki) - Griekenland

    176 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen vanuit Portisco Sardinië
    Italië

    Sardinia Portisco - Italië

    15 zeiljachten

    Lees meer
  • Lefkas
    Griekenland

    Lefkas - Griekenland

    81 zeiljachten

    Lees meer
  • Martinique Le Marin
    Martinique

    Martinique / Le Marin - Martinique

    25 zeiljachten

    Lees meer
  • Portoferraio op Elba
    Italië

    Elba - Portoferraio - Italië

    9 Zeiljachten

    Lees meer
  • Eiland Krk
    Kroatië

    Krk / Punat - Kroatië

    22 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen vanuit Sibenik
    Kroatië

    Sibenik - Kroatië

    57 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen in Italië
    Italië

    Italië

    63 Zeiljachten

    Lees meer
  • Lavrion
    Griekenland

    Lavrion - Griekenland

    26 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen vanuit Martinique Caribbean
    Martinique

    Martinique

    34 zeiljachten

    Lees meer
  • Zeilen bij de Ballearen
    Spanje

    Palma de Mallorca - Spanje

    14 Zeiljachten

    Lees meer
  • voor anker in Kroatië
    Kroatië

    Sukosan - Kroatië

    17 Zeiljachten

    Lees meer
  • Kroatië
    Kroatië

    Kroatië

    251 zeiljachten 

    Lees meer

Waarom Berend Botje yachting?

  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Eenvoudig zoeken van zeiljachten
  • Kosten snel op een rij
  • Overzichtelijk vergelijken
  • Verschillende routevoorbeelden
  • Vele bestemmingen
  • Tegen de scherpste prijzen

Berend Botje ging al vroeg uit varen en volgens het oude liedje keerde hij nooit weerom. Dat is met de komst van moderne, comfortabele en snelle zeiljachten flink veranderd. Berend Botje keert wel degelijk weerom en hij draagt er zorg voor dat eenieder met zin voor avontuur in de zon ook van een fijne, goed verzorgde en betaalbare zeilvakantie kan genieten.

Wat anderen zeggen

  • Alles was tot in de puntjes geregeld! Wat een top vakantie.  

  • We hebben een heerlijke vakantie gehad! Ondanks dat de wind niet erg meezat hebben we toch een aantal middagen heerlijk kunnen zeilen. De kust is prachtig, het water helder, de mensen vriendelijk en eten lekker. Waarschuwing: als je in een rustig baaitje ligt kun je wakker gehouden worden door springende dolfijnen!!! Boot was goed onderhouden en de Kroatische service perfect. 

  • We hebben echt alles mee gehad. even weggewaaid van de corona perikelen. Heerlijk gezeild, lekker gezwommen en gesnorkeld. Meerdere ontmoetingen met dolfijnen gehad, lekker eten en uitstekend gezelschap. Wat wil je nog meer?

  • Na diverse omboekingen i.v.m. corona, toch in september lekker kunnen zeilen. Ondanks dat de Griekse eilanden op oranje staat, konden we vanuit Athene een prima route zeilen die ons alleen maar op plekken aan het vaste land bracht en dus code geel. Wel jammer dat we de leuke stekjes als Perdika, Poros en Hydra niet konden bezoeken, maar er blijft voldoende over..... Verder weer prima geregeld en goede hulp bij het omboeken. 

  • Te gekke week! 

  • Een zeilvakantie is een unieke en super gave ervaring. Griekenland heeft de mooiste blauwe zee en het eten is heerlijk. Aardige mensen aan wal en op de boot met de wind in de haren is het echt genieten. Ook kan er flink gezeild worden als je dat wilt. Een 8,5 knopen varen is ons wel gelukt! Met de groep was het een groot feest. De kinderen hadden al snel leuke connectie. Een nachtje met elkaar aan dek slapen was zo geregeld! Dit gaan we zeker nog eens doen!! 

  • 2 weken zeilen vanuit Athene, een aanrader. Mooie route gevaren. Mooie havens aangedaan en ook een aantal keer voor anker gelegen met lange lijnen in baaien. Opvallend ten opzichte van Kroatie zijn de extreem lage liggelden, mooie meevaller. Eten in de restaurants meestal goed. De Grieken zijn bijzondere prettige gastheren, altijd overal welkom. 

  • Heerlijke vakantie gehad, door Corona wellicht iets anders verlopen, iedereen moet even zoeken naar wat wel en niet kan. Niet borrelen met zijn allen op een boot, maar vanaf de kade en in de (terras)restaurantjes leuke contacten gelegd. 

  • We hebben weer een heerlijke Zeilvakanties gehad. Dit keer vanuit Lefkas. Super weer, prachtige eilanden. Mooie baaien. en natuurlijk heerlijk gegeten in de leukste restaurantjes. Prachtige wandelingen gemaakt 

  • We hebben een heerlijke week gehad, met alle ingrediënten die je van tevoren bedenkt: blauwe zee, veel zon, veel wind, slapen onder de sterren, direct na het wakker worden in het water springen, dolfijnen spotten, lieflijke dorpjes en een heel gezellige groep mensen! Wat is de week voorbij gevlogen! 

  • Wat een fantastische ervaring was dit! Voor ons was het de eerste keer, maar absoluut een blijvertje! Dank voor deze heerlijke vakantie! 

  • Goed georganiseerde zeilvakantie gehad in Kroatie, met een prima zeilboot, goede flottielje leiding en mooie zeiltochten. Reken er wel op dat door de corona crisis wachttijden bij in en uitchecken erg lang kunnen zijn. 

  • Ik heb een geweldige week gehad, dank jullie wel!! Tot hopelijk snel nogmaals...  

  • Het waren 2 zeer gezellige weken, even uit de Corona bubbel. Lekker gezeild, gezwommen en heerlijk gegeten. Een fantastische groep met mensen leren kennen, kortom een aanrader voor een geweldige vakantie. 

  • Ondanks de Corona tijd een zeer fijne en leuke 2 weekse vaartocht gehad in Kroatië onder leiding van flottielje leider Frank. De combinatie van een haven en baai om en om is een erg leuk concept. Weinig tot geen beperkingen gehad van het Corona virus.  

  • Het was een mooie tocht!

    We doen het zeker weer.