Home > Flottielje Zeilen > Zeilvakantie Gezinnen

Zeilvakantie voor èn met gezinnen

Zeilen met je gezin - maar geen zeilervaring

Zo'n flottielje klinkt zo leuk, en dat is het ook! De hele dag op het water zijn, zeilen met je gezin, de gezelligheid van een grotere groep. Kinderen die nieuwe vriendjes maken en samen spelen terwijl de volwassenen zonnen, zeilen, een boekje lezen of borrelen met de andere ouders in het flottielje.

Maar het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd... u moet wel zelfstandig een zeiljacht van al gauw 10 meter veilig kunnen besturen. Daarvoor is kennis van reglementen, zeiljachten en ervaring op het IJsselmeer of zee noodzakelijk. 

Kunt u (nog) niet zelfstandig zeilen?

Dan kunt u toch mee in onze flottieljes: we reserveren tijdens de schoolvakanties in ieder flottielje een paar zeilboten voor gezinnen die nog niet (voldoende) zeilervaring hebben. Deze zeilboten zijn net een stukje groter, zodat er ruimte is voor een flottieljeleider en/of Nederlandse schipper om te slapen in een eigen hut.

Zij zorgen ook dat uw zeilboot iedere dag veilig van A naar B wordt gevaren en dat doen ze op een hele ontspannen manier: alle tijd om onderweg te zwemmen, zonnen, lunchen, etc.. En wanneer u of uw kinderen dat leuk vinden, mag u zelf ook aan het roer staan of de zeilen bedienen!

Kinderflottieljes

We zeilen in een "kinderflottielje": een groep van 6 tot 10 Nederlandse gezinnen die -deels zelfstandig, deels met een schipper- ieder op hun eigen zeiljacht een tocht van 1 of 2 weken maken. Elke dag zeilen we naar een nieuwe baai of een nieuw eiland. Zwemmen, spelen, samen eten en borrelen, een dorpje bezoeken of een heuvel beklimmen. Elke dag is een combinatie van ontspanning, genieten, avontuur en heel veel gezelligheid. 

Prijzen en data

Die zijn afhankelijk van de bestemming die u kiest en de grootte van uw gezin. In het overzicht vindt u de prijzen voor een gezin van 5 personen. Wilt u een exacte prijsopgaaf stuur dan uw aanvraag naar ons toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEREND BOTJE zeilvakanties zijn vooral BEREGEZELLIG

Daar willen wij zeilen, nieuwe kusten en prachtige baaien ontdekken, kunt u ons een goed zeiljacht aanbieden?
Uw aanvraag

Aanbieding meezeilen en zeilcursus

Lees verder...

Aanbieding 2

Aanbieding jachthuur en flottielje

   Lees verder...

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.