Home > Flottielje Zeilen

Flottielje zeilen in Griekenland, Kroatië en de Caribbean

Ervaring sinds 1987

Berend Botje Yachting organiseert al sinds 1987 vaarvakanties in de Caribbean, Griekenland, Turkije, Kroatië en Italië. De flottieljes in de Middellandse Zee zijn uitstekend egschikt om kennis te maken met het zeilen in die gebieden en een uitgelezen vakantie voor gezinnen met kinderen.

Reis en betalingsvoorwaarden jachthuur
 

Zelfstandig zeilen, gezelligheid en begeleiding

Flottielje zeilen is een perfecte balans tussen zelfstandig varen en begeleiding en gezelligheid. Overdag vaar je met jullie eigen boot jullie eigen route. Wil je weten welke baai het leukste is om te zwemmen of welk dorpje je beslist niet mag missen. De flottielje begeleider zal het je 's morgens in geuren en kleuren kunnen vertellen. 's Avonds komen de boten weer in dezelfde baai of haven bij elkaar. Lekker biertje drinken met de andere schippers en daarna met z'n allen gezellig eten. Uiteraard is niets verplicht. Wil je met je eigen gezin of klein clubje gaan eten; doen, het is tenslotte jullie vakantie.

Door als groep gezamenlijk te starten en te eindigen in een haven maak je niet alleen nieuwe vrienden, je kunt elkaar ook fijn helpen met ankeren, aanleggen of nog belangrijker: de BBQ aansteken! De bemanning van de flottieljeboot is altijd bij de hand als jullie assistentie of vragen hebben.

Ideaal als gezinsvakanties

Tijdens de schoolvakanties bestaan de meeste flottieljes uit gezinnen met kinderen; wat een feest om zo nieuwe speelkameraadjes te vinden en lekker aan te rommelen op het strand, in de bijboot of in de voorcabine van de grootste boot :-).

Heb je als gezin (te) weinig zeilervaring, kies dan voor een gezinsvakantie met schipper van Berend Botje. Wel de gezelligheid en het avontuur, niet de verantwoordelijkheid!

Fijne vakantie!

Onze bestemmingen:

Daar willen wij zeilen, nieuwe kusten en prachtige baaien ontdekken, kunt u ons een goed zeiljacht aanbieden?
Uw aanvraag

Aanbieding meezeilen en zeilcursus

Lees verder...

Aanbieding 2

Aanbieding jachthuur en flottielje

   Lees verder...

Berend Botje Yachting ®
Contact of offerte »»
Marinaweg 10
1361 AC Almere
The Netherlands
info@berendbotje.com

© 1987-2020
Berend Botje Yachting ®
Amorgos b.v.

 
Deze site maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk te helpen. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent.